ΑΦΕΝΔΡΑΣ

Η εταιρεία μας “ΑΦΕΝΔΡΑΣ” είναι γνωστή στο χώρο των μονωτικών υλικών περίπου 20 χρόνια, αλλά ειδικεύεται και στο χώρο των μονώσεων εδώ και 50 χρόνια, ικανή να σας προσφέρει με τις εφαρμογές της λύση στο κάθε σας πρόβλημα θερμομόνωσης και υγρομόνωσης.

Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου 5 στα Μελίσσια Αττικής και έχει όλα τα υλικά της αποθηκευμένα σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους 1.000 τετραγωνικών μέτρων, ώστε να μην αλλοιώνονται από την υγρασία ή την υψηλή θερμοκρασία.

Είμαστε αντιπρόσωποι σε όλα τα θερμομονωτικά, στεγανωτικά και ηχομονωτικά υλικά των πιο μεγάλων ετιαριών του χώρου, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες για μια σύγχρονη μονωμένη κατασκευή. Όλα μας τα υλικά συνοδεύονται από τα πιστοποιητικά των εκάστοτε εταιρειών.

Διαθέτουμε: Θερμομονωτικά υλικά (εξηλασμένη και διογκωμένη πολυστερίνη, υαλοβάμβακας, πετροβάμβακας), περλίτης, ασφαλτικά υλικά, ασφαλτόπανα, μεμβράνες P.V.C., προσμικτά μπετού, ειδικά κονιάματα επισκευής και προστασίας, στεγανωτικά υλικά, έτοιμοι σοβάδες, καλούπια υποστηλωμάτων, γυψοσανίδες, υαλότουβλα, κόλλες πλακιδίων, βοηθητικά υλικά.

Θα μας βρείτε κοντά σας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα μονώσεων, δίνοντας τεχνικές λύσεις σε νέες ή παλιές κατασκευές.

Με έμπειρα συνεργεία, από ειδικευμένους τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους μονώσεις από τα θεμέλια ως την οροφή.

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

τοίχων υπογείου (εξωτερικά ή εσωτερικά), φρεατίου ανελκυστήρα, βόθρου, δεξαμενών, κήπου με ανεστραμμένα δικάρια, ζαρτινιέρων, πισίνων, βεράντων, στεγάνωση δώματος με συμβατή ή αναστραμμένη μόνωση, γεμίσματα δαπέδων με αφρομπετό, κατασκευές βιομηχανικών δαπέδων, σταμπωτών δαπέδων, βιομηχανικές ράμπες, είναι μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε εγγυημένα και με την επίβλεψη πολιτικού μηχανικού μας.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι, να σας προτείνει τη σωστή λειτουργία της μόνωσης που με την απόδοσή της θα οδηγήσει σε γρήγορη απόσβεση του κόστους. Έτσι, αν η κοστολόγηση μιας μόνωσης μπορεί να φανεί ακριβή στην αρή, στο τέλος θα αποδειχθεί πάμφθηνη.

Πάντα σιαθέσιμοι στις εγκαταστάσεις μας, οι εγγυήσεις σε κάθε εργασία μονώσεων που δίνουμε απόκτούμ εγκυρότητα και σιγουριά.