Η μόνωση αφορά στην δημιουργία ενός προστατευτικού στρώματος για ένα οικοδόμημα, που μπορεί να διαμορφωθεί εσωτερικά η εξωτερικά και να αντιμετωπίζει την θερμοκρασία ή την υγρασία. Θερμομόνωση ή υγρομόνωση-στεγανοποίηση. Μπορεί να εφαρμοστεί στα κάθετα στοιχεία ενός κτιρίου, στα οριζόντια, δηλαδή την ταράτσα και το δάπεδο ή στα ανοίγματα.

Η εξωτερική θερμομόνωση, θερμοπρόσοψη πραγματοποιείται μετά από μελέτη παραγόντων όπως τα δομικά υλικά, η τοποθεσία και οι ανάγκες ενίσχυσης. Υπάρχει ένα εύρος μονωτικών υλικών, όπως ο πετροβάμβακας, η εξηλασμένη πολυστερίνη, η διογκωμένη πολυστερίνη, που αφού τοποθετηθούν, επιστρώνονται με σοβά. Έτσι προσδίδουν θερμοχωρητικότητα στις τοιχοποιίες και στεγανοποίηση του κελύφους χωρίς επιπλέον κατανάλωση ενέργειας.
Η εσωτερική θερμομόνωση αντίστοιχα γίνεται στο εσωτερικό των κτιρίων, στα κάθετα δομικά στοιχεία σαν δευτερεύουσα επιλογή, για επιπλέον αποτελέσματα.

Η μόνωση ταρατσών γίνεται επίσης εσωτερικά και εξωτερικά, με πιο διαδεδομένη την εξωτερική μέθοδο. Είναι πάρα πολύ ουσιαστική για την αντιμετώπιση υγρασίας και διαρροών. Γίνεται συμβατική ή αντεστραμμένη ,όπου η στεγανοποίηση είναι τοποθετημένη κάτω από την θερμομονωτική στρώση. Υπάρχουν διάφορα υλικά και τεχνικές όπως υαλοφάσματα, ασφαλτόπανο, αφρομπετόν και ελαστικού πολυουρεθανικού υλικού σφραγίσεως.

Αναλαμβάνουμε μονώσεις ταράτσας, στεγανοποιήσεις υπογείων, πισίνες, γκαράζ, δεξαμενές σε ανταγωνιστικές τιμές, εσωτερικές μονώσεις και κάθε είδους εργασία για προστασία από θερμοκρασιακές αλλαγές και υγρασία. Έχουμε χρόνια τεχνογνωσία σε αυτήν την κατηγορία και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα στεγανωτικά-μονωτικά προϊόντα της αγοράς. Μην αφήνεις μια κακή ή ανεπαρκή κατασκευή να επηρεάζει την υγεία και άνεσή σου. Τα περισσότερα προβλήματα δεν λύνονται επιφανειακά. Επικοινώνησε με την ομάδα μας για να αντιμετωπίσουμε άμεσα, οικονομικά και με πλήρη μελέτη την υγρασία και θερμοκρασιακή δυσφορία στον χώρο σου.